En nypa socker

{ Sandra Boart }

Tårtmeny 2015

En nypa socker Permalink0

JORDGUBBSCHAMPAGNE
Lätt och luftig änglabotten (vanilj), varvas med en lyxig mörk champagnetryffel, citrusmarinerad jordgubbar och en crème brûlé frosting smaksatt med äkta Tahiti vaniljstång, och bitar med kanderat socker. Denna smak kläs in med en jordgubbssmörkräm innan den täcks med ev. sockerpasta!


HIMMELSK TROPISK VANILJ
Lätt och luftig änglabotten (vanilj), varvas med vår syrliga lemoncurd, apelsinmarinerad mango och en vanilj creamcheese frosting. Denna smak kläs in med en vaniljsmörkräm innan tårtan ev. täcks med sugarpaste.


♥ BJÖRNBÄRSKARAMELL
Marmorerad choklad- & vaniljbotten, varvas med en syrlig björnbärskompott, vaniljsfrosting ripplad med karamellsås och karameliserad mjölkchokladfrosting. Denna smak kläs in med en vaniljssmörkräm innan tårtan täcks in med ev. sockerpasta.


♥ CHOKLADDRÖM
Mustig choklad/kaffebotten varvas med en len chokladtryffel, vår fräscha halloncitroncurd och choklad fudgefrosting.Denna smak kläs in med en chokladsmörkräm innan tårtan ev. täcks med sugarpaste.

 

 

 

Caketopper

En nypa socker Permalink0
© Foto: En nypa socker
 
En av förra säsongens finaste caketopper, jag personligen är lite anti, de andra plastiga paren eller porslinfigurer, det känns väldigt ute/tråkigt och omodernt, däremot kan siluetter, bokstäver, monogram,färska blommor, vimplar, ett citat vara väldigt fint att ha på toppen, men snälla skippa plastigheten, dem är för tråkiga! :p

Rosetteruffles

Bröllop, En nypa socker, Tårtor Bröllopstårta, Bröllopstårta En nypa socker, En nypa socker, Ruffles, Våningstårta Permalink1
© Foto: En nypa socker
 
Till top