En nypa socker

{ Sandra Boart }

Kursutbud

En nypa socker Permalink0
Nu planeras det för fullt inför vårens som sommarens kurser, vi har spånat lite och tror att utbudet kommer att gillas av många, då vi får förfrågningar dagligen att sätta igång något sådant här, dem kommer att hållas av bland annat mig eller Åsa. Vi kommer tyvärr inte att hålla några planerade kurser i april (då vi har fullt upp!), Så här har ni Maj-månads utbud! (Tänk på att möhipps-kurserna går att boka när som, så länge vi inte är fullbokade med annat just den helgen/dagen som ni tänkt!)
 
♥ SOCKERBLOMMOR
Datum: Lördagen den 10/5, kl: 11:00-15:00

Plats: Fleminggatan 107, butiken
Pris: 900 kr/person
Kursledare: Åsa
Kursens innehåll: Lär dig olika tekniker i sockerpasta & gumpaste, populära blommor, så som pion och ros visas från grunden, även små ifyllningsblommor enligt ett visst tema. Förutom att ta med dig hem det du tillverkat ingår fika i priset.
 
♥ CUPCAKEKURS
Datum: Lördagen den 24/5 kl: 11:00-14:00
Plats: Fleminggatan 107, butiken
Pris: 650 kr/person
Kursledare: Åsa
Kursen innehåll: Lär dig göra våra mumsiga cupcakes från grunden, teknik, fylla och spritsa frosting som ett proffs, enklare sockerdekorer att toppa cupcakesen med och matchande sidenband att knyta om formen, givetvis får ni våra recept så att ni kan göra om allt hemma sedan! Fika med era nybakade cupcakes kaffe/té ingår i priset! Tema - Vår/sommar!
 
DEKORKURS CUPCAKES (passar möhippeaktivitet) - 550 k/person
Denna kurs kan bokas under både vardagar som helg, efter övrrenskommen tid, minst antal personer för att kursen ska bli av är minst 6 personer, och som max 25 personer. På denna kurs får ni fylla och spritsa frosting på färdigbakade cupcakes i smakerna choklad och vanilj, dekorera med strössel och genomgång av enklare sockerdekor att toppa era cupcakes med! Fika i butiken eller ta med er cupcakesen till nästa aktivitet?
 
 
Andra nyheter som kommer att dyka upp, men som inte är inplanerade i kalendern än, är dessa nedan! Är ni redan nu ett gäng på 4-6 person som vill gå någon utav dessa kurser  går dem att förboka

♥ Bröllopstårtekurs - 2350 kr/person
2-våningstårta på dummy-botten, koncentrera dig på att få perfekta kanter och stapla tårtan rätt, få till utseendet med sockerdekor så som ätbar spetsdekorer, pärlkanter, smycken och sockerblommor efter ett vintage tema som passar en bröllopsdag! Fika ingår i priset!
 
Tårtkurs, Grundkurs- 1650 kr/person
♥ Fylla, spackla & täcka en amerikansk tårta 10-bitars, med sockerpasta (socker dekor enligt tema!) Få dina tårta att bli lika hög/rak, fin, skarpa kanter & dekorerade som vi gör dem! Tårtan tas sedan med hem när kursen är klar, lunch ingår i kurspriset.
 
Info@ennypasocker.se

25:e mars

En nypa socker Permalink10
 
Just nu, här ska jobbas lite hemifrån (ovanlighetens skull), natten bjöd inte på mycket sömn, det är en livlig skrutt i magen, sömnbrist med andra ord! Jobb nu på förmiddagen, sedan är det besök hos barnmorskan på rutinkontroll, måtta magen och lyssna på bebis hjärta, toppas med förlossningskurs! ♥
 

En liten elefant

En nypa socker Babyshower tårta, Barnkalas i Stockholm, Barntårta, Doptårta, En nypa socker Permalink5
© Foto: Sandra Boart, En nypa socker
 
En söt liten tårta med gulligaste elefanten som fick en liten partyhatt dagen till ära, med harlequin mönster på bottenvånigen i dustiga ljusa pastelliga färger. Tjusigt & vårigt! ♥
 
Till top