En nypa socker

{ Sandra Boart }

{ Vintage peach/ivory }

En nypa socker Permalink1
© Foto: Sandra Boart, En nypa socker
 
{ Vintage peach/ivory ♥ }

Bröllopstårta i färgtema blek aprikos/persikofärgat, ivory och ljusgrått, väldigt tjusigt färgtema och något som är väldigt populärt bland vår och sommarbröllopen, även guld och mintgrönt! Hoppas på att hinna få upp många dummy-tårtor (visningstårtor) innan alla inbokade konsultationer som ligger i februari/mars, alla frigolitbottnar skulle ha kommit till oss denna vecka, men i och med snökaos så är allt försenat! Det tar tid att göra dessa, just denna tårta har mina två lärlingar jobbat med (med hjälp från mig) i två dagar totalt, dem är så duktiga! Nu i helgen har jag ännu en cupcakekurs, nästintill fullbokad, och lämnar av några beställda tårtor, därefter tar jag helg, jag har inte varit sjuk på 7 månader, men nu känns det som att influensa är på gång, det blandat med dålig sömn, känns väldigt segt och kommer såklart olägligt!
 

Brudpar, information!

En nypa socker Permalink2
© Foto: Sandra Boart, En nypa socker
 
Bröllopssäsongen är, kan man säga på sätt och vis, igång! För er som reserverat ert datum kan jag rekommendera att boka konsultation redan nu, gäller vår/sommar/höstbröllop, (vinter väntar vi med att ta in mot hösten!), lättast genom att ringa vår butik under våra öppettider! Hittills har nästintill 50 st brudpar gjort reservationer, många populära datum är fullbokade redan och 15 st av dessa har redan varit på konsultation. Jag vill verkligen uppmana att ringa och boka provsmakning nu innan april, (även om det känns tidigt för många), efter det finns det begränsat med tider, definitivt inga kvällstider eller helgtider tillgängligt! Meningen med provsmakning/konsultation är inte enbart för er kunder, utan även så att vi får en överblick vilka som ska jobba under vilken helg och schemalägga utkörningar/leveranser, i år tar vi enbart in ca 5 st bröllop per helg (istället för 10 st! Detta utöver alla dop/barnbeställningar som är dubbelt så många), så det finns fåtal antal platser kvar under populära månader som juni/juli/augusti/september!

Semlor!

En nypa socker Permalink0
 

© Foto: Sandra Boart, En nypa socker
 
Idag börjar vi med semlor, en klassisk och en chokladvariant (mini)!
 
Till top