En nypa socker

{ Sandra Boart }

1 års Teddy

En nypa socker Permalink1
© Foto: Sandra Boart, En nypa socker

19 november

En nypa socker Permalink0
Foto: Sandra Boart, En nypa socker
 
November är en himla seg månad, inte gör det så att det går fortare när vi längtar och väntar efter ultraljudstiden (RUL), som är bokad sedan lååång tid tillbaka till nu i slutet av månaden! Snart har 20 gravid veckor passerat, halva tiden har redan gått och det är väll där mina tankar samlas just nu, istället för att kanske fokusera på företag och allt som hör till. Sedan har vi lite lågsäsong nu, vi gör mycket tårtor och beställningar, men inte i den grad som vi gör under våren/sommaren, mycket är också återkommande, rent utseendemässigt, vilket gör att jag inte fotar och skriver om allt heller, det får bli lite skärpning på det!
 
Vad skulle ni vilja läsa mer, jag får mycket mail om tillexempel tips och knep hur man får tårtorna snygga, sockerdekorer steg-för-steg och lite annat som recept?

Lite information

En nypa socker Permalink1
© Foto: Sandra Boart, En nypa socker
 
Bloggen och hemsidan krånglar lite med utseende och ska uppdateras inom kort. I och med detta krångel, har även vår mail varit överfull de senaste dagarna, vilket inneburit att era mail studsat tillbaka och vi inte mottagit något, problemet är nu löst och det går att nå oss som vanligt över mail.
 
Sedan måste jag även passa på att informera om öppettiderna i butiken, just nu är det lågsäsong för oss, så våra öppettider är lite tokiga (då vi har mycket leveranser till kunder/företagskunder/event) nu under vardagarna, vilket innebär, nu när jag jobbar för det mesta själv, måste lämna butiken ibland mitt under dagen och ibland tidigare för att leverera bland annat sötsaker, och så kommer det tyvärr se ut december ut, MEN för det mesta försöker vi hålla dessa öppettider Mån-Fre 11:00-17:00 så långt det bara går.
 
Det är även många som undrar om våra öppetider under jul & nyår, och vill lägga beställningar till dessa röda dagar, tyvärr stänger vi igen butiken efter den 20:e december fram t.o.m 6:e januari för julledighet och kan inte ta emot beställningar som är tilltänkt till julen eller nyår.
 
Upphämtning av beställning från butiken under lördagar sker ENBART efter avtalad tid, eftersom vi inte har öppet eller är på plats i butiken hela dagen, ber vi er att vara i tid och vid ev. försening ringa eller maila oss, så löser vi det på bästa sätt.
 
Till er som är intresserade av att boka sitt bröllopsdatum och konsultation, tar vi enbart emot reservationer just nu, då vi har en del bröllopsbeställningar kvar inför detta år som vi vill fokusera på. Så provsmakning går inte att boka förens januari 2014.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top