En nypa socker

{ Sandra Boart }

31:a Maj

En nypa socker, Tårtor Permalink0
© Foto: Sandra Boart
 
Förutom möten, eventet på Polhem, fixa småsaker som tagit mig flera veckor att få av-checkade (jag har sagt att vi borde åka till IKEA nu på 3 månader för att köpa nya glas och bestick till cafét, men inte ens varit inärheten av att kunna åka, så ni förstår nog hur lång min to-do-lista är) Så ska det täckas 26 st olika våningstårtor med sugarpaste idag, det är det roligaste att se alla tårtor ta form, ni anar inte vilket lättnad det är när vi lämnar av sista bröllopstårtan för helgen, pusta ut och ta nya tag, nästa vecka är rena rama mardröms-veckan, jag vet inte, men på något hörn lyckas jag ALLTID boka in tiotusen saker, vad som sägs som lite fotografering till en tidning, recept-skrivande, photoshoot till boken, student-tårte-kaos, bröllopsbeställningar, cupcakekurser och, för att toppa av allt, hålla butiken över ytan! Ni kan räkna med att få se massvis med underbart fina bröllopstårtor här under helgen! Ha en fin helg!

Fred

En nypa socker Permalink45
© Foto: Sandra Boart
 
Fred 1 år, pastellblått, mintgrönt, vimplar & leksaksbollar.

24:e maj

En nypa socker Permalink1

© Foto: Sandra Boart
 
En liten sneak-peak på vad vi gjort i veckan, bland annat fotografering med Allt om bröllop, resten får ni se längre fram, det blev toppen bra, är så glad att få testa lite nya metoder som jag tänkt på ett tag! :) I övrigt förberder vi inför imorrn, möhippor, bröllopskonsultationer, afternoon teas, morsdag och baka upp ett nytt sommar sortiment! Kaoshelger väntas, 1:a juni är såååå fullbokad med både bröllop, babyshower, dop, studenter på en och samma!
I samma veva ska vi dessutom göra lite visningstårtor till ett event som är nu på torsdag,  vi ska även beta av ett till kapitel på boken nu på söndag, som jag bakat, herre jisses!!
Till top