En nypa socker

{ Sandra Boart }

Vår feelings

En nypa socker Permalink0
© Foto: Sandra Boart
 
Lite inspiration till vår bröllopen här ovan! I går hade vi en fotografering med Karolina Ehrenpil, vi skulle ha betat av både "alla hjärtans dag" och "påsken", men vår monter i butiken, där alla sötsaker inför fotograferingen stod över natten, hade stängt av sig själv antagligen på grund av strömavbrott, och vissa av bakverken förstördes, så det blev istället enbart påsken, men det blev väldigt bra iallafall! Hur som haver, jag har precis mailat klart alla jag ska ha hunnit med att maila, betalat alla fakturor och skickat ut nya fakturor/offerter, skrivit to do listor till vad som ska göras i veckan till personalen, allt är packat och klart, så ska vi försöka få in katterna i reseburen, hämta upp min syster och min mormor och sedan bege oss till Dalarna, ungefär enda platsen som ligger mitt ute i skogen där man kan ta det lugnt, så nu åker vi på semester! Ha en Glad påsk!
 

Påsktider

En nypa socker Permalink0
Nu under påskhelgen, röda dagar & ledighet har vi lite annorlunda öppettider, dels på grund av att jag inte är på plats i butiken! Efter "påsklovet" är allt som vanligt igen, under denna påskvecka går det att nå butiken på våra öppettider, men mail besvaras ej under denna tid, vid brådskande beställning eller inbokning av konsultationer ring butiken så får ni hjälp med detta! Mail och offerter skickas sedan ut i tur och ordning efter påskledigheten, vilket kan ta uppemot en vecka då vi får oerhört mycket mail varje dag! Jag hoppas ni har lite överseende med detta!
 
28:e mars 10:00-17:00
29:e mars STÄNGT
30:e mars STÄNGT
1:a april STÄNGT
2:a april 11:00-16:00
3:e april 11:00-16:00
4:e april 11:00-16:00
5:e april 11:00-16:00
6:e april 11:00-16:00
 
 
 

Påsknyhet - chokladägg!

En nypa socker Permalink0
© Foto: Sandra Boart

Ni har väll inte missat att vi har våra fina choklad-påskägg i butiken, innehåller våra handgjorda praliner, gjutna från grunden, fyllda med blandade smaker så som Päron/xanté/vanilj, Cremé brûlé, lakritskola med havssalt, saltrostad mandel i kolakräm, hallontryffel, baileytryffel, passionkola m.m

Stora ägget med 7 st praliner 125 kr & Lilla ägget med 4 st praliner 80 kr.

Till top