En nypa socker

{ Sandra Boart }

28 juni

En nypa socker Permalink3
© Foto: Sandra Boart, En nypa socker
 
Några av dagens beställningar, nu ska här täckas och dekoreras bröllopstårtor, förbereda inför möhippa/cupcakekurs, planera inför sista fotograferingarna för kokboken och så beta av 3 sidor mail som kommit in dessa dagar, innan helgen. Ha en trevlig helg!
 

Vintage bröllopsbuffe

En nypa socker Permalink1
© Foto: Sandra Boart, En nypa socker (Mittenfotot: Karolina Ehrenpil)
 

Sommar-information

En nypa socker Permalink1
Foto: Sandra Boart, En nypa socker (instagram)
 
Mellan den 8:e juli - den 22:a juli, tar vi "semester", vilket innebär att vi inte tar emot några flera beställningar under denna period, då vi har mycket att göra och en kokbok som ska bli klar. Butiken/cafét håller även stängt under denna tid. För att lättast nå oss kan ni försöka nå oss på 08-211 311 (då vi ibland är i konditoriet och bakar, inför bröllopsbeställningar, främst torsdagar och fredagar.) Eller maila, vi kollar mailen sporadiskt och svarar i mån om tid under dessa veckor i juli. Ha en trevlig sommar!
 
UPDATE: Snälla rara, leta/googla inte upp mitt privata-mobilnummer och försök få tag på oss/mig genom att ringa flera gånger om dagen/prata in meddelanden eller skriva sms, det är min privata telefon som jag INTE använder genom En nypa socker, respektera att vi har stängt/ledigt och att mitt mobilnummer är privat.
Till top