En nypa socker

{ Sandra Boart }

Fina ord

En nypa socker Permalink0
 
 
Urklipp från Lifestyle Wedding
 
Jag som chef, har fortfarande mycket kvar att lära, men är på god väg, jag tycker att det är viktigt när jag tillexempel har lärlingar (och anställda) att uppmuntra och ge feedback, eftersom jag inte har någon chef över mig som kan säga till "att detta gjorde du toppen bra", kan man nog lätt traggla på som vanligt, jag får intala mig själv många gångar att det jag gjort och gör är fantastiskt fint och bra, därför beslöt vi under julledigheten att göra en EGO-vägg i bröllopsrummet, (från kunders synvinkel, en referensvägg), där massvis med fina ord/meningar från kunder är skrivna och printade i tavlor, bilder på jobb som kommit med i tidningar som jag är stolt över, och några favorit beställningar som är roliga att minnas! Så varje gång jag har en lite hysterisk och stressig dag på företaget så kan jag gå och ställa mig, och läsa allt fint och bli på bättre humör! Här är bara ett axplock från kunder som hört av sig till oss, detta året, jag samlar på mig allt ni skriver och tar till mig:
 

”Vår bröllopstårta var underbart god och otroligt vacker! Tack!”

 

”Tack för en superfin doptårta till min dotter!”

 

”Tack Sandra! Vår bröllopstårta var gudomligt vacker och smakade helt fantastiskt!
Du är riktigt grym!”

 

”Tack Sandra!! Den var helt underbart god..Och fin.. Den gjorde verkligen succé igår kväll!! Underbart!!”

 

”Vår bröllopstårta var så fin och så god.”

 

”Tack för supersmarriga cupcakes, allt blev precis som vi tänkt oss till vår stora dag!”

 

”Vår bröllopstårta var så fin och smakade fantastiskt, tack återigen!”

”Bröllopstårtan gjorde succés bland våra gäster, den var så otroligt fin och smakade fantastiskt!”

 

”Vi blev så himla nöjda med vår bröllopstårta, tusen tack!”

 

”Vår sons doptårta var så söt och otroligt god, även snittarna till minglet var fantastiska, tack så mycket!”

 

”Tack för en superfin doptårta till min dotter, den var så fin och framförallt otroligt god!”

 

"The best wedding cake I've ever tasted" var vad alla gäster sa till oss om var bröllopstårta!

 

”Stort tack för de fantastiskt fina tårtorna. De var suveräna och gjorde stor succé. Tack!”

April-Juni 2013

En nypa socker Permalink0
APRIL
Påsken trillade in och jag/min man åkte iväg på lite ledighet under påsklovsveckan, dock blev det himla kaos, då butiken och min personal blev rånad (av två riktiga spån), dock fick polisen fast båda rånarna tack vare vittnen som sätt rånarna springa ned mot tunnelbanan, polisen följde sedan rånarna med kamera från fridhemsplan ned till sergelstorg och plockade in dem på plats, båda rånarna blev faktiskt dömda och fick sitt straff. (Det är alltid tråkigt när sådant händer, men bra när väl dessa människor åker fast). Utöver denna händelse hade vi fullt upp med pressfotograferingar till tidningar och beställningar! En av våra tårtor hamnade på framsidan av Allt om bröllop "special", där även ett reportage med våra sötsaker var med! Vi hade även Amanda hos oss som praktikant, som fick göra en tårta innan hon slutade hos oss (på bild översta raden till vänster!) Butiken firade även 1 år & vi invigde vår nya uteservering!
 
MAJ
Våren kom väldigt sent, eftersom det inte hade hunnit bli grönt ute  för en tilltänkt kapitel-fotografering till boken, så valde vi att fota innomhus, vi gjorde om i vårt sovrum till en liten studio och fotade Babyshower tema, ett utav mina favorit kapitel i boken, bild-mässigt! Min syster klarade sin gesäll med toppbetyg och blev "färdigbakad"-konditor. Kaosveckor med bröllop började som smått! Vi gjorde även flera "dummys" till Allt om bröllop, som bland annat blev en framsida och flera reportage-delar! (tårtan på nedersta raden i mitten)
 
JUNI
Kokboksfotograferingar med tema Bröllop varvades med bröllopskaos-veckor, min fina kusin, Michelle stod modell med sin kille för bröllops-kapitlet till boken, vintage-sommar-känsla-enkla-och-lantliga-inslag-på-en-loge. Vi fotade även "möhipps-kapitlet" ute i det gröna under juni, där vår f.d praktikant Amanda, syster Linnea, hennes granne Julia, min kusin Jennie & en gammal klasskamrat, Sabine, ställde upp som modeller, det blev så himla tjusigt! Vi gjorde även ett repotage som kommer ut i ELLE mat & vin till mars, en annan fotografering med en Dansk inrednings tidning & en fotografering till bröllopsguiden under juni! Fina brudbuketten (i mitten, övre raden) gjorde Melody flowers till fotograferingen! Vi toppade juni med att beta av ett kapitel till "Balen" och passade på att fota en av mina systrars klasskompisar innan dem skulle iväg på 9:ans skolbal, alla var så tjusiga, som ni ser, en fullspäckad månad, då kan ni även tänka på att jag haft butiken öppen 10-17, och jobbat med allt annat utöver detta, ungefärligt beräknat 3 st heltidsjobb på en och samma gång, var helt slutkörd!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Januari-Mars 2013

En nypa socker Permalink1
JANUARI
Efter julledigheten öppnade vi upp butiken igen, jag filmade in  "how-to-make-cupcakes" avsnitt och gästbloggande lite åt U-pastry. Det bakades en himla massa semlor, bullar & annat sötebröd! Blev intervjuad av Bröllopsguiden, nr 1 2013 om bröllopstrender! Även ett fint reportage i Lifestyle wedding om företaget, tårttrender och om mig på flera sidor i nr 1 2013. Vi ställde även ut på bröllopsmässan på Grand Hôtell (dessertbuffén längst ned till vänster) presenterades då upp i vår monter och vi bjöd på minimacarons! I allt om bröllop Nr 1 2013 så var även mitt och Fredrisk bröllop med i ett stort och fint reportage om vår underbara dag! På helgerna i cafét började vi servera amerikansk brunch i samband med afternoon tea, som blev väldigt populärt bland barn-familjerna!

 
FEBRUARI
I februari signar jag äntligen bokkontraktet med Forma books (ICA förlaget) och börjar planera hela boken i detalj tillsammans med Karolina (som även fotat mitt & Fredriks bröllop), utöver det så firar vi alla hjärtans dag all in i hederlig En nypa socker anda! Tidningen BAKA uppmärksammade En nypa socker i deras tidning nr 2 2013. Vi var med och gjorde en photoshoot med tidningen MAMA på Berns. Roligaste beställningen för denna månaden var att få göra ett stort cakepop-hjärta till ett stort event företag, det blev riktigt maffigt, vi kommer troligtvis till nästa år alla hjärtans dag sälja små mini versioner till er kunder i butiken! Annars sålde vi mängder med mini-munkar, bland annat till ett event för Marc jacobs vår-visning, och gjorde roliga versioner av macarons, min favorit blev peanutbutter/jelly smaken!
 
MARS
Översta raden med bilder, ett liiitet urval av alla beställningar som vi hade under mars månad, populära designer, så som rose-cake, ruffled-cake och så en liten bröllopstårta med spets & sockerpioner! Jag stylade en stor bröllopsbuffé till BAKAS juni/juli nummer och vi började fota första kapitlet till boken, under min lillebrors, Alvin, första kalas med vännerna, luftballongstema! Åsa började även jobba lite smått hos oss!
 
 
 
 
 
 
Till top