En nypa socker

{ Sandra Boart }

Julmarknad - Trångsunds centrum

En nypa socker Permalink0


Imorrn är är det 1:a december och jag tycker att ni ska kicka igång hela lördagen, och såklart december månad med att komma förbi Trångsunds centrums julmarknad, mellan 10:00-16:00. Vi finns på plats och säljer våran ljuvligt goda pepparkakskola, mumsig rocky road, mintkyssar, polkagrisbräck, saffransbiscotti, pepparkakor och mycket mer! Kom gärna förbi och provsmaka våran sylt/marmelader, årets smaker är Lingon/kanel & Päron, och Äpple/kardemumma & calvados! Jag vill även passa på och säga att ni kan köpa fina ge bort presenter iform av jullåda (som även finns att köpa i vår butik med start imorrn. Ni är även många som frågar om presentkort för afternoon tea och cupcakes kurser och dessa kommer även att finnas att köpa! :)
 
Ha en trevlig helg, så hoppas jag att vi ses på julmarknanden! ♥

I vår butik...

En nypa socker Cupcakes, En nypa socker café, lila sidenband, shabby chic, sötsaksbuffé Permalink0 
Fotografen Hanna Björkstedt var hos oss i veckan och tog fina bilder på vår butik, jag tycker att dom blev super fina, pastelliga, ljusa och våriga, väldigt upppiggande så här i höst/vinter mörkret! Riktigt tjusigt! :)

Årets sista

En nypa socker Permalink1
© Foto: Sandra Boart
 
Årets sista bröllopstårta, det är en liten lättnad att denna säsong nu är offeciellt över, det har varit stressigt, men kul och jag har samlat på mig massvis med erfarenheter båda inom yrket och själva kundkontakten i sig. Nu på förmiddagen har jag lämnat av en fin doptårta och ska snart hålla i en möhippa i butiken för ett tjejgäng!
Till top