En nypa socker

{ Sandra Boart }

Frukost

En nypa socker Permalink1

© Foto: Sandra Boart

Jag har mina wife-moments ibland, frukost på sängen tillexempel blev väldigt uppskattat! Idag har det bara varit lugnt och stilla här, något som händer ytterst sällan, lite lugnet före stormen känsla, jag blir lite rastlös och orolig när jag inte har något att göra eller inte har något inplanerat, men det är sådana här dagar man behöver ibland!

Vissa av er undrar vilka datum som är lediga inför bröllops-månaderna, som det ser ut nu för tillfället är följande datum HELT OCH HÅLLET, tomma/inget är inbokat, resterande datum har vi antingen 1 eller fler bröllop, det är svårt för mig att säga på rak arm hur fullbokat ett datum är, vissa bröllop är antalet över 100-talet gäster, då brukar vi ta in en bokning på bröllopstårta, och ta kan tillexempel ta emot en bokning på en mindre bröllopstårta,  buffé/cupcakes, detta har att göra med kyl/frys plats, så maila eller ring oss om ert datum så kollar vi upp vilka andra bokningar vi har på datumet. Följande datum är hur som helst obokade/inget reserverat (OBS! oktober, november & december är inget inplanerat än så länge).

♥ 12:e maj
♥ 19:e maj
♥ 16:e juni
♥ 21:a juli
♥ 4:e augusti
♥ 15:e september


Tapeter

En nypa socker Permalink0


Sitter och googlar runt på tapeter, perfekt regnväders-göra, idag har jag målat plankor som ska bli en panel till butiksväggen (ohyvlad råspont), resterande väggar ska få en tapet, är lite sugen på den här med fågelburar och småfåglar på, men är lite osäker om jag kommer att tröttna på den, ska till målarboden imorrn och se om jag ska välja den på bilden eller en annan från Boheme-pärmen...

Rustikt & avskalat

Bröllop Permalink0

I alla enkelhet kan dessa rustika pajer, mini sockerkakor med glasyr... något som ser ihop slängt ut på ett nochalant sätt, vara det finaste som finns! Gillar ni dessa bilder och idéer tycker jag att ni ska spana in denna blogg!

Det är många brudpar (vi har bokningar varje till varannan helg med 1-4 bröllop hela maj till september), många väljer just buffé med sötsaker och en mindre tårta eller flera mini tårtor, det är många som frågar just om dessa pajer, sockerkakor, det lite mer rustika och enkelthet i sig (som på bilderna ovan)! Detta är något som jag personligen älskar och det är något vi kommer att ha som alternativ att välja mellan i cafét & till bröllopsbufféerna!
Till top