En nypa socker

{ Sandra Boart }

Cherryblossom wedding cake

Bröllop Bröllopstårta, körsbärsblom Permalink0


© Foto: Sandra Boart
Körsbärsblom, brudparet som valde denna tårta hade rött, svart & vitt som tema-färg, väldigt skarpa färger, en riktig färgklick bland alla våra pastelliga och ljusa tapeter i butiken!

Spets & röda rosor

Bröllop Bröllopstårta, Röda rosor, spets, vintagetema Permalink0

© Foto: Sandra Boart
Nu när jag kollar igenom bilderna från idag ser denna tårta sne, ut på grund av att rosorna längst ned täcker över en del av botten, den är alltså rak, men ser lite konstig ut på bilden när rosorna täcker delar av spetsen, det ser lite lustigt ut på bild i allafall om man ska vara petig!
 
Hur som haver, helgens bröllop har på något konstigt vis gått i samma tema, alla tre bröllopen, svart, vitt och lite rött, tjusigt blev det tillslut, men detta väder gör det inte lätt att arbeta, fuktigt, varmt och regn om vartannat, jag blir tokig på all sockerpasta som envisas med att "kondensera sig", imorrn laddar vi för ett inbokat dop, 30 pers som bokat vår lokal för en afternoon tea, det kommer att komma mer information om det, bland annat om möhippa, cupcake kurser, cakepopkurser, macaronkurser, om/hur man bokar vår lokal för möten, event & annat! Dessutom kommer det  vara andra öppettider nu i juli!

30:e juni

En nypa socker Permalink1

Bildkälla okänd
 
Då kör vi bröllopstårtor denna helg också, det är lite komiskt, vaaarje helg som vi har levererat ut tårtor (April fram tills nu) har det regnat, åskat, stormat eller varit gråmulet (sedan har det i vissa fall klarnat upp lite under eftermiddagen). Hur som helst bakar vi för fullt, då vi öppnar nu tills på tisdag! Tar med mig kameran idag för att fota tårtor och lite nytt och fräscht som hänt i butiken! För er som är intresserade har jag dessutom köpt in mängder med nya spets-molds ( s.k. formar för att trycka ut sockerpasta i ett fint spetsmönster som vi ofta dekorerar våra tårtor med). Dessutom håller jag på att ta in jelly-belly beans som ska säljas i lösvikt hos oss, även lite annat kul som snart kommer från USA!
Till top