En nypa socker

{ Sandra Boart }

På toppen...

En nypa socker Permalink0
Jag tycker att fåglar, fågelburar i synnerhet är fint, jag samlar på fågelburar i olika former, rostiga antika i ståltråd till vita i trä, även tårtfat och glasburkar, det är därför vi har så mycket olika alternativ att välja mellan, jag tycker att som caketoper behöver man inte alltid ha ett det traditionella färdig köpta brudpar tillexempel från Caligraphen (det är ju såklart inget fel med det), men jag tycker om att ta in saker så som färska blommor, siluettbilder, fåglar som ovan, vimplar eller ett snirkligt monogram kan göra det mer personligt! Annars har jag tagit en liten paus i värmen för att skriva offerter och svara på mail, vi har uppemot 35 grader vissa dagar då det är sådanthär lågtryck ute med åska, hagel och regn i ett.

Komsi komsi!

En nypa socker Permalink0
Imorrn börjar vi med våra vanliga öppettider, 10:00-18:00 och så har vi öppet på lördagar som vanligt 11:00-16:00. Kom in och testa våran helt underbara, hembakta, kantarellpaj med västerbotten ost eller vår morotssoppa med ingefära, kokosmjölk och kräftstjärtar. I sötsaks väg har vi bakat ljuvligt god morotskaka och cupcakes med valnötter och limefrosting, även goda chokladbollar doppade i mörkchoklad och pumpakärnor. Vi kommer även att ha smooties gjorda på jordgubbar, mango, persika & honung! Komsi komsi!

Purple wedding cake

Bröllop, En nypa socker, Tårtor En nyps socker, bröllopstårta, färska blommor, hortensia, rosor, sidenband, vintage Permalink0
© Foto: Sandra Boart
 
En utav helgens alla bröllopstårtor och desserter, jag är lite förälskad i hortensia, så nedrans fint! Vissa undrar om det är en florist som gör dekorationerna till bröllopstårtorna, och NEJ, det är de inte, det är jag som gör dom själv, ibland uteifrån vad brudparen lämnar för något, och ibland väljer jag ut blommor själv efter färgtema.
Till top