En nypa socker

{ Sandra Boart }

Provsmaknings meny

Bröllop Permalink1
nea
Fina Nea!
nea
Smultronmousse, vitchoklad crisp & hallonsockerkaksbotten...

Vissa av er kanske träffade Linnéa, Nea, på bröllopsmässan i helgen, hon har praktik hos mig i två veckor framöver, vilket ska bli jätte kul, det gick väldigt bra för henne idag, hon lär sig snabbt och tar eget ansvar, vilket är uppskattat när man har mycket att göra! Vi gjorde i allafall en liten del av provsmakningsmenyn som är till konsultationerna nu till helgen (nästan helt fullbokad helg!) Hur som haver, så här kommer menyn att se ut:

♥ Dessertglas 1: vaniljpannacotta, smultronmousse, vitchokladcrisp med en Hallon och sockerkaksbotten
♥ Dessertglas 2: Karameliserade pekannötter, vit- & mörkchokaldmousse, mjölkchokaldcrisp med en saltad browniebotten.
♥ Dessertglas 3: Rabarbermousse, med vaniljinkokta jordgubbar, lemoncurd med en pistagebotten

Planering

Bröllop Permalink0Bildkälla: okänd

Har maila hela dagen, det tar sin lilla tid, speciellt om man har feber och är sjuk, tur att denna förkyldning kom efter mässan, kände av att jag blev dålig på fredag men allt adrenalin gjorde nog att att det inte bröt ut förens man riktigt kopplade av då mässan stängdes igår. Nu sitter jag kollar på ställningar som ska köpas in, dessutom försöker jag hitta lite mer inspiration, som bilderna här ovan! Den översta rosa hade jag nog velat haft till mitt bröllop, passade färgtemat vi hade exakt, riktigt snygga tårtor med det lilla extra!

Bröllopsbeställningar

Bröllop Permalink0


Bildkälla: Style me pretty

Idag ska jag sitta med alla bröllopsbeställningar, maila ut offertförslag, dubbelkolla bokningar och se efter vilka datum som är lediga, det är inte så många kvar, vissa datum har jag tagit in två bröllop under en helg, vi tar max emot två till tre bröllop på en helg (beroende på antalet gäster och leveranssträckor), populära sommarmånaderna (juni, juli och augusti) är nästan fullbokat, vi har även bokningar in på 2013, så skynda att återkomma med att boka in erat bröllopsdatum och en provsmakning hos oss!

Till top