En nypa socker

{ Sandra Boart }

Vimplar

En nypa socker Permalink0


En av väggarna, när man kommer in i lokalen ska vara vitmålad, ohyvlat virke (träpanel), där det ska hänga sådana här vimplar på väggen är det tänkt, dom finaste tygerna hittas hos Panduro! Bara att börja sy då... men först ska här lagas burgundisk köttgryta! Imorrn, ska jag iväg till Johan & Nyström och skriva på leasingavtal, därefter blir de en liten paus här på bloggen, har så mycket att göra nu närmsta veckan! Ta hand om er!

Information

En nypa socker Permalink1

Bild från nuvarande lokal...

Nya lokalen, utsidan!

Jag får ganska mycket frågor om vart vi ska flytta, när vi kommer öppna, öppettider, vad vi kommer att ha i butiken osv! Så jag tänkte att jag skulle sätta ihop lite av frågorna, mer information kommer att komma under tiden när jag vet lite mer,  och så fort vi är på plats!

Vilken adress kommer butiken att ligga på?
Butiken ligger på Kungsholmen, nära Västermalmsgallerian, närmare bestämt på Fleminggatan 107.

När flyttar ni/byter ni lokal?
Vi flyttar in i början av april (1:a april), men öppnar inte förens efter påskledigheten, mer specifikt datum kommer upp här när det börjar närma sig. Anledningen till senare datum är för att vi måste göra om en del!

När kommer ni öppna den nya butiken?
Som sagt kommer det att komma upp datum lite närmare april, men vi har tänkt det så att alla som följer oss med facebook får chansen att komma till butiken lite tidigare och fika för bättre priser, innan vi öppnar offeciellt!

Kommer man få se mer bilder på lokalen?
Ja, absolut, det kommer att komma upp före och efterbilder på allt, inredningen och hur det går på vägen med rennovering, håll ut lite till, i April kommer nog ett helt gäng med bilder, när lokalen är HELT och hållet vår!! :)

Vad kommer ni att servera i nya butiken!?
Ni kommer att hitta vårt standarsortiment med bakverk, tårtor, bitar och småkakor, marmelader, saft och sylt, choklad & konfektyr, dessutom kommer man kunna äta lättare luncher och för de morgonpigga lyxig frukost! Alltsammans görs eftersäsong, och så hittar ni nya smaker i disken efter årstiderna!

Vilka öppettider kommer ni att ha?
Det är tänkt till en början att ha öppet tisdag till lördag mellan 9:00-18, lördag 10:00-16:00, stängt Söndag & måndag, men det är bara en tanke, antingen får vi utöka tiderna, vi får se lite närmare april!

More is less

Bröllop Permalink0


Foto: Carolina Byrmo (Aftonbladet)

En bild till som är från artikeln "more is less", bilden är tagen sista dagen på bröllopsmässan, blommorna såg lite vissna ut, men dom hölls sig faktiskt bra med lite oasis, många frågade vad det var för rosor på bröllopsmässan, kan säga att det är blandad kompott av kvistrosor, heaven rosor & ranunkler! I vanliga fall har man ju inte oasis, för er som undrar brukar det vara ett mindre lager frigolit, väldigt fiffigt, då mellanlagrerna ger ett bra stöd när man bygger upp amerikanska varianter! Trendigt i år, har jag märkt att folk vill ha spetsdekorer och att tårtan ska efter likna klänningen lite grann, riktigt kul! Annars är det ju just nu trendigt med glitter, "blingat" och skimrande färger!

Till top