En nypa socker

{ Sandra Boart }

Bokningar inför 2013

Bröllop, En nypa socker Permalink0
Vi börjar redan nu få mail, telefonsamtal och förfrågningar från brudpar som vill boka konsultation/datum/bröllopstårta från oss redan nu inför 2013, vilket vi tycker är jätte kul! Vissa datum i juni är tillexempel nästintill fullbokade redan! Vi har gjort så att vi vill först och främst avsluta denna säsongs beställningar och lägga all energi på bröllopstårtorna och brudparen som är kvar (säsongen börjar tona ut i slutet av september, sedan är det bara enstaka bröllopstårtor i oktober och november). Därför har vi gjort så att vi reserverar era datum (det bästa är om ni mailar oss ert namn, datum, cirka antal gäster och hur ni kanske tänkt er, design osv.), sedan får ni återkomma i januari, då vi bokar in konsultation och provsmakning! Anledningen till att detta inte görs tidigare är för att av erfarenhet från denna säsong hinner man som brudpar välja, ta bort, lägga till och ändra ganska många gånger om på vägen innan själva bröllopsdatumet, 2 månader innan själva bröllopdatumet tycker vi är lagom att komma och provsmaka tårta och välja design, då brukar man dessutom ha en klar bild över hur bröllopetstema, färgskala, detaljer ska se ut :)
 
Annars för er brudpar som kanske har tankar att boka bröllopstårta från oss, ska vi sätta ihop en bok med bilder på ett urval av alla tårtor/desserter/cupcakes från årets alla beställningar vi gjort, som en portfolio med referenser från årets brudpar, denna ska även användas till Bröllopsmässan på Grand Hotell och för kommande konsutlationer, den ska alltså finnas i vår butik!
 
Jag kommer till september att maila ut lite mail till er brudpar som har beställt bröllopstårta från oss, och be er att skriva en liten rad om tillexempel tårtan, kundservicen o.s.v, detta är tänkt att ha som underlag till "boken"! Och så klart ett underlag till oss, som en utvärdering! En tanke är att vi ska ha själva bröllopstårtan på en sida, sedan om ni vill skicka en bild på er från er bröllopsdag och skriva kommentaren hur ni upplevt tillexempel kundservicen, vad ni valde för smaker och design, hur slutreslutatet blev etc.
 
Något sådant här har vi tänkt att göra, nu har jag bara klippt ihop en bild från mitt eget bröllop och en bild på en random tårta vi gjort i år, men så här har jag tänkt att det ska se ut!
 

Rosor & vit spets

Bröllop, En nypa socker, Tårtor Permalink0

© Foto: Sandra Boart
 
Vi fick tag på så himla fina rosor, pionliknande (utslagna kvistrosor i en lite större modell), till det spets runt omkirng varje våning för en lite vintage-feeling!
 

Black lace wedding cake

Bröllop, En nypa socker, Tårtor Bröllopstårta En nypa socker, Bröllopstårta i Stockholm, Svart spets Permalink1
© Foto: Sandra Boart
 
Svarta spetsdekorationer, när tårtan levererades så dekorerade vi den med vita fina rosor längs med sidorna som blev pricken över i:et, eftersom vi inte hade dessa i butiken, så knåpade jag ihop en svart liten ros i sockerpasta att ha på toppen så att det inte skulle se så tomt ut när vi fotade den!
Till top