En nypa socker

{ Sandra Boart }

Marry me

Bröllop Permalink0


Bildkälla okändJag har gått och blivit lite kär i bandet Train, deras fina låt Marry me, är såååå fin! Sitter och lyssnar på lite likannde låter nu när jag sitter med en hög med bröllopsoffert som ska bli klara till nästa vecka! En söndag som denna har jag hämtat ut paket från posten, suttit med offerter, fixat lite på vår hemsida och kommit ikapp med lite sysslor som aldrig annars hinns med! Dessutom har jag ätit lite chokladmoussetårta som blivit över igår, inte helt fel det heller!

På tisdagen den 1:a maj

En nypa socker Permalink0


© Foto: Sandra Boart

På tisdag (1:a maj) har vi öppet 11:00-16:00, vi börjar även då med lite lättare luncher, så som vår lyxiga räkmacka, gjord på vårat hembakta surdegsbröd, hemgjord dill/citron majonäs & handskalade räckor! Trevlig helg på er! ♥

Psst!
Många av er undrar vad det är för gott kaffe och téer det är vi serverar, vi vill bara förtydliga att det kommer från Johan & Nyström, ekologiskt & fairtrade! (Bryggkaffet just nu är ekologiskt från Kenya med en liten ton av svartvinbär!)

Hos oss just nu...

En nypa socker Permalink0

Vi har matat och skött våra surdegar (Ernst & Herrman), nu i några veckor, i veckan var de dags att testas, ni vet väl att vi bakar våra kanelbullar på surdeg? vi börjar även servera lättare luncher nu på tisdag (1:a maj) med nybakt surdegsbröd, riktigt gott!

Säsongen goding, rabarber, här i form av en mini paj, vi serverar dessa med vår hemkokta vaniljsås!

Lemoncurd tartelett med italienskmaräng, riktigt vår-tjusig!

Våra populära vanilj- & hallon cupcakes med raspberry-swirl frosting, topapde med hallonkrisp!
Till top