En nypa socker

{ Sandra Boart }

Macaroons

Macaroons Permalink0
macarons
På bilden är macaroonsen i smakerna, hallon, passion, lime & choklad

Jordgubbsmousse

Tårtor Permalink0
bilder från tidning
Jordgubbsmousse tårta med en lemoncurdinteriör, vaniljinkokta rabarber, som botten vanliga anslag. Dekorerad med vitchokladdekor, färska bär, crumbles & penséer.

Om mig

Om mig Permalink2
En liten kort presentation gör sig nog bra så här i början av en nya hemsida. Mitt namn är Sandra, jag är 21-årig Stockholmstös som älskar allting som har att göra med mat, bakverk och sötsaker i det stora hela, så länge jag kan minnas har jag älskat att pyssla och baka, så efter gymnasiet bytte jag helt inriktningen (från natur med psykologi inriktning) till att utbilda mig till konditor. Jag är utbildad vid Centrum Vux i Haninge, via deras 1-åriga konditorutbildning, jag har jobbat och gått som lärling på 5-stjärniga PO choklad & Konditori, har precis avslutat min anställning (den 8/8 2011) som konditor på NK i Stockholm, för att satsa helhjärtat på att driva mitt egna företag nu till hösten. l Bilderna ni ser under är från mitt slutprov från utbildningen, bilderna är Tagna av tidningen Bread and cakes.

bild från tidning

Uppdukningen med alla färdiga go'bitar!

bilder från tidning

Nästan klart!

bilder från tidning

Sommarvariant av budapest, med söta bär!

bilder från tidning

Jordgubbsmoussetårta med lemoncurd & vitchoklad



Till top