En nypa socker

{ Sandra Boart }

Grand hotel - Bröllopsmässa

Bröllop Permalink3

h
© Foto: Sandra Boart

The big news...Det var faktiskt inte riktigt meningen, mitt mål med företaget var att kunna ställa ut under 2013 på just denna underbara bröllopsmässa (har varit på den två gånger, innan jag gifte mig), men så kom den där chansen att få vara med, och jag tog den, självklart!! Det är  en helt underbar mässa, med modevisning av bröllopsklänningar, fotografer ställer ut, florister ställer, ALLT som har att göra med bröllop finns på Grand hôtell under denna helg i januari! Går ni i giftas tankar så ska  ni definitivt titta förbi och gå i några timmar! Vi kommer alltså att ställa ut på Grand Hôtel sista helgen i januari (27/1-29/1), fredag till söndag, vi kommer givetvis ha gratis provsmak på macarons och minicupcakes som vi bjuder på! Nu har jag väldigt mycket att göra, på fyra veckor ska massvis med saker hinnas med, tur att jag har en praktikant inbokad v.3-4 så att jag inte är helt ensam, vi kommer att ha massa kul framöver! Jag är så glad just nu, det känns lite som att man än en gång ska planera sitt bröllop, det där pirret & detaljerna! På onsdag har jag frukostmöte på Grand Hôtell, så kommer med mer information då när jag vet lite mer, hur som helst, hoppas ni får en toppen kväll! ♥

Gott nytt år på er! ♥

Big news!

Tårtor Permalink0
en nypa socker
© Foto: Sandra Boart

Fullt upp idag som sagt, hallon och passion tårtan här ovan kommer att finnas till alla hjärtans dag, riktigt god! ♥ Annars har jag big news för er fina läsare, BIG NEWS, men dom avslöjar jag imorrn! ;D Ha en fin kväll!!

Juligt

En nypa socker Permalink1
dessertfat en nypa socker
en nypa socker
en nypa socker
en nypa socker
© Foto: Sandra Boart

Lite kort från julafton, ska snart sätta igång med paj-bakning (skaldjur och västerbotten) och efterrätts-stök (enkel gino) till ikväll och till nyårsknytisen, mina föräldrar firar bröllopsdag idag, hela 22 år som gifta om jag inte misstar mig, inte så tokigt det heller! Många vill ha recept till nyårsdessert, jag ska se om jag hinner det, annars tycker jag att ni ska pröva på att göra gino, såg en variant som Leila gjorde (Leilas söta, julprogram) som inte verkar så tokig, massvis med bär, ingefära, kokos och vitchokald, enkelt och smarrigt! ♥
Till top